انواع تلفن‌ سانترال چیست و کاربری آن چگونه است؟

در این مقاله، با هم به معرفی چهار نوع تلفن سانترال(مرکزی) موجود در بازار می پردازیم و اطلاعات آنها را با یکدیگر بررسی می کنیم.

 

1-تلفتن سانترال دیجیتال:

یکی از مشخصه هایی که در تلفن دیجیتال پاناسونیک وجود دارد، پسوند DT است. تلفن 7665 جز تلفن پاناسونیک سری DT محسوب می شود اما به طور استثنا این پسوند را ندارد.

تلفن دیجیتال پاناسونیک به لایسنس احتیاج ندارد و با تهیه کارت دیجیتال بر روی بستر مخابراتی با یک زوج سیم راه اندازی می شود.

قابلیت DXDP یکی از ویژگی های فوق العاده تلفن پاناسونیک سری DT است که به کاربران این امکان را می دهد تا با راه اندازی یک تلفن دیجیتال بدون احتیاج به سیم کشی مجدد بتوانند تلفن دیجیتال دیگری را نیز راه اندازی کنند.

قابلیت اتصال به سانترال پاناسونیک، استحکام بالا در کنار کارآیی مفید و قیمت مناسب باعث شده این تلفن ها مخاطبان زیادی پیدا کنند.

 

2-تلفن سانترال هایبرید:

تلفن هایبرید پاناسونیک تنها با وجود کارت هايبريد سانترال پاناسونیک قابل راه اندازی است. اين مطلب بدين معنی است که تلفن هايبريد پاناسونيک به لايسنس احتياج ندارد.

بالا بودن قيمت کارت های هايبريد در مقابل مقرون به صرفه بودن و کم هزينه بودن راه اندازی تلفن ديجيتال پاناسونیک بسياری از کاربران را جذب تکنولوژی جديدتر کرده و عرصه رقابت را برای تلفن های هايبريدی سخت تر کرده است.

از دیگر تفاوت هایی که بين گوشی های ديجيتال و هايبريد وجود دارد مربوط به نوع سيم بندی آنهاست.

به گونه ای که با دو زوج سيم مخابراتی می توان تلفن هایبرید پاناسونیک را راه اندازی کرد، اما برای راه اندازی تلفن ديجيتال تنها يک زوج سيم کافي است و قابلیت DXDP تلفن دیجیتال این امکان را فراهم می کند تا با راه اندازی یک تلفن دیجیتال، بتوان تلفن دیجیتال دیگر را راه اندازی کرد.

 

3-تلفن سانترال تحت شبکه سیپ:

تلفن سیپ پاناسونیک بر روی بستر شبکه راه اندازی می شود.

با استفاده از این تلفن می توان با بیرون از سازمان ارتباط رایگان برقرار کرد. در بسیاری از ادارات و شرکت ها برای بالا بردن راندمان کاری از این نوع تلفن ها استفاده می شود و پاناسونیک توانسته با به کارگیری علم نوین و کارآیی و مقاومت بالا تلفن های سیپ خود را وارد بازار مخابرات کند.

تلفن سیپ در دو سری HDV و UT موجود هستند و با قیمتی بسیار مناسب مخاطبان و طرفداران خود را دارند.

سانترال پاناسونیک سری NS و TDE می توانند این تلفن ها را پشتیبانی کنند.

 

4-تلفن سانترال تحت شبکه سری NT:

تلفن پاناسونیک سری NT ، با ظاهری بسيار زيبا و کارايی فوق العاده، فقط با لايسنس IP EXT و يا کارت IP EXT بر روی سانترال پاناسونيک قابل راه اندازی است که بر خلاف سيپ فون ها از پروتکل سيپ پشتيبانی نمی کند .

برخی از تلفن های تحت شبکه پاناسونيک از POE پشتيبانی نمی کنند و برای راه اندازی آن ها نياز به تهيه پاور پاناسونيک است.

معمولا هنگام خرید گوشی های تحت شبکه پاناسونيک که از POE پشتيبانی نمی کنند، آداپتور استاندارد پاناسونيک تحویل داده می شود.

سانترال های سری NS و TDE پاناسونيک می توانند گوشی های IP را در داخل شبکه و يا در خارج از شبکه با برقراری امنيت، راه اندازی کنند

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *